Accessoires voor de BeagleIn dit artikel gaan we het hebben over accessoires voor de Beagle die je echt nodig hebt.

Ok, je hebt gekozen voor een Beagle en je wilt er zeker van zijn dat je alles in huis hebt voordat je je Beagle thuis neemt. Je zult zijn levensgezel worden in de toekomst, waardoor je leven zal veranderen.

Een puppy opvoeden brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee en daarom dient jij als baasje een correcte voorbereiding te treffen voor de komst van je pup. Zo zijn er diverse accessoires voor de Beagle die je nodig hebt.

Checklijst

Voer: je zult waarschijnlijk een beetje voer van je fokker of asiel meekrijgen. Je wilt ideaal wat van hetzelfde voer kopen, zelfs als je een ander merk wil voeren. Zo kun je je pup langzaam aan het voer laten wennen om maag- en darmproblemen te voorkomen. Het is ook goed om wat traktaties te hebben voor trainen.

Halsband en riemen: Je hebt natuurlijk een halsband nodig en het liefst minstens twee riemen. Kies ook een naamplaatje uit voor je Beagle. Blijf het liefst van rolriemen weg; ze kunnen niet alleen gevaarlijk zijn voor je pup, maar zijn ook waardeloos als je eerst je hond aan het trainen bent. Kies het liefst een korte riem van bijvoorbeeld nylon of leer.

Verzorging producten: Tenminste een borstel (een rubber borstel zoals een Kong Zoom Groom is ideaal voor hun korte vacht), nageltang, tandenborstel en honden tandpasta (geen mensen tandpasta gebruiken!), hondenshampoo (ook geen shampoo voor mensen met je hond gebruiken!)

Slaapplekje: Als je kiest voor een bench zorg er dan voor dat deze ruim genoeg is. De vuistregel bij het bepalen van de benchgrootte luidt; eenn volwassen Beagle moet op zijn zij kunnen liggen met gestrekte poten. Zorg ervoor dat zijn bench gezellig en comfortabel is door er matrasje of een dikke deken in te leggen.Een hondenbed en of hondenkussen is ook gewenst – zelfs als je geen bench wil hebben.

Speeltjes: Zowel volwassenen als Beagle puppy’s zullen belang hebben aan een paar speeltjes. Koop een paar verschillende soorten om erachter te komen welke soort jouw Beagle het leukst vindt.

Dierenarts: Nu kan je deze niet in huis halen, maar het is wel een goed idee om een dierenarts te vinden voordat je je Beagle naar huis neemt. Zo heb je alle informatie al op een rij!

Speciale behoeften voor een Beagle

Beagles kunnen gevoelige magen en huiden hebben. Het is te adviseren om hiermee rekening te houden wanneer je bijvoorbeeld voer, traktaties en hondenshampoo koopt. Er zijn veel alternatieven op de markt – bijvoorbeeld voer wat uitsluitend is ontwikkeld voor honden met maagproblemen.

Het gaat zover dat je zelfs producten zult vinden die exclusief voor Beagles zijn gemaakt. Elke hond zal zijn eigen voorkeur hebben, en wat goed is voor de een is minder voor de ander. Probeer verschillende producten uit om te ervaren wat het best is voor jou en je Beagle. Zo kom je altijd aan de juiste Beagle accessoires!