informatie over de BeagleBen je op zoek naar informatie over de Beagle? Lees dan snel verder.

Gelukkig leven we in een tijd waar informatie over de Beagle constant aan onze vingertoppen zit. Het lastige hiervan is dat er altijd verschillende meningen zullen zijn over wat het beste voor jou Beagle is. Zelfs over hondenrassen is er een constant gevecht over wat het beste ras is.

Het beste ras voor jou is natuurlijk wat je zelf het leukst vindt! Niemand kan jou vertellen dat een Beagle een slechte hond is als deze perfect bij jou past. Wees gewoon kritisch over alle informatie over de Beagle die beschikbaar is, en bepaald daaruit wat jij het beste voor je hond vindt.

Websites met informatie over de Beagle

Het is altijd goed om informatie van verschillende sites te vergelijken. Hier zijn een paar site’s vol informatie over de Beagle en waar je die kunt vinden:

http://www.startpunthonden.nl/hetras/5/beagle

Een algemene site met informatie over de Beagle.

http://beagles.startpagina.nl

Als altijd een goed startpunt. Deze pagina bevat heel veel links, vooral naar fokkers, als je rop zoek bent naar een Beagle.

http://asiel.startpagina.nl

Vergeet ook niet de Beagles die in het asiel zitten want ook die zoeken een liefdevol thuis. Vooral als je op zoek bent naar een volwassen Beagle is dit zeker de moeite waard.

https://www.beagleclub.nl

De officiële rasvereniging van de Beagle vol met informatie over herplaatsing, pups, fokkers en evenementen. Een goed begin, vooral ook als je geïnteresseerd bent lid te worden van een club.

Gebruik altijd je gezonde verstand

Helaas is er ook genoeg onjuiste of misleiden informatie over de Beagle te vinden op het internet. Er is bijvoorbeeld veel debat over hoe je je pup moet trainen – de een vindt dat je nooit straf moet geven, de ander vindt dat een tikje op de neus gerust mag.

Doe wat jij het beste vindt, en waar jij en je Beagle zich het prettigst bij voelen. Vooral als het om de gezondheid van je pup gaat, wees dan voorzichtig. Als je pup plotseling erg ziek is of een flinke wond krijgt, ga dan meteen naar de dierenarts in plaats van op Google te zoeken wat het is en wat je eraan kunt doen. Informatie zoeken kan natuurlijk nooit kwaad, maar gebruik altijd je gezonde verstand!